Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Bárány vaslábasban

Megnézte: 2410
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 85 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 750 g báránycsülök
- 60 ml olívaolaj
- 2 közep. hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 babérlevél
- 2 ág friss rozmaring
- 3 paradicsom
- 2,5 dl bárányleves
- 1 teáskanál édes pirospaprika
- 4 nagy burgonya
- 1/4 teáskanál õrölt sáfrány
- 2 kávéskanál száraz sherry

Elkészítés:

Megtisztítjuk és átöblítjük a csülköt, majd az olívaolajon megsütjük.
Pároljuk meg a felvágott hagymát, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és a felkockázott paradicsomot. babérlevéllel és rozmaringgal fûszerezzük. Néhány percig pároljuk, ezután beletesszük a báránycsülköt és ráöntjük a levest. sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük. Lefedve 1 órán át pároljuk, ezután a burgonyát is belefõzzük. A sherryvel és a sáfránnyal pikánssá tesszük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.