Reklám bezárása

Heti horoszkóp - 2017-06-24 - 2017-06-30

Általános


Sok területen biztatóan alakulnak a lehetőségeink. Megeshet az is, hogy az első időben nehezményezzük a megoldást és csak a későbbiekben jövünk rá, hogy mennyire a mi érdekünket szolgálta. A régebbi dolgaink újra előkerülhetnek. Ne halogassunk, járjunk végére ha módunk van, a nyomasztó problémának.kos.jpg, 17 kB

Kos

Egyre jobban csábítják a reklámok. Szeretne vásárolni, kicsit a családnak kedvezni, de előfordulhat, hogy az utóbbi időben túlköltekezett. Most érdemesebb visszafonni magát. Terítékre kerülő régi dolgok tehetik frusztrálttá. Lehet, hogy megszólalni is alig tud... Vegyen egy nagy lélegzetet és fújja ki a gondokat!
bika.jpg, 17 kB

Bika

Bármibe fog, legyen óvatos. Erre ugyan aligha kell figyelmeztetni az Bika szülöttet, most mégis fontos, hogy a pénzügyi döntések előtt beszéljen a családtagokkal, vagy arra illetékes hozzáértővel. A hirtelen jövő változások könnyen kizökkentik, a sokasodó feladatok felboríthatják a megszokott menetrendjét.
ikrek.jpg, 17 kB

Ikrek

Hol tétovázik, hol türelmetlenül vágyik arra, hogy megvalósíthassa a céljait. Ha kevés idő van, a családtagok elégedetlenkednek Ha dühbe gurul, inkább válasszon valami sportszerű levezetést és lehiggadva folytassák... Legyen óvatos... Ha csábító lehetőség kínálkozik, gondolja át a kilátásait. Csak abba menjen bele, ami nem rejt tudott veszélyt...
rak.jpg, 17 kB

Rák

Amit maga mögött hitt, az újra előkerül. Ha nehezen viseli is, eljött a dinamikus változások ideje. Meg kell terveznie a jövőt. A tiszta elszámoláshoz a feladataira kell koncentrálnia. Érzékenysége miatt feszültebb lehet... Ne bántson meg senkit, de ne hagyja azt sem, hogy bántsák.
oroszlan.jpg, 17 kB

Oroszlán

Idegeskedés helyett a személyes céljaira koncentráljon.A témához fűződő anyagi és érzelmi kereteket kell tisztáznia. Az életkörülményeiben látható változás miatt a környezetétől több figyelmet kaphat. Figyeljen a félreértést kiváltó helyzetekre. Ami eddig nehezen mozdult, most látványosan felgyorsulhat.
szuz.jpg, 17 kB

Szűz

Elképzeléseinek megvalósítása most akadályokba ütközhet. Ha türelmetlenül áll a feladathoz még a kollégáival is összecsaphat. De vétek lenne a gőzt otthon is kiengedni. Ha valamivel nem ért egyet, vagy kérdezzenek hozzáértőbbet, vagy több szem többet lát alapon dugják össze a fejüket.
merleg.jpg, 17 kB

Mérleg

Maga sem tudja, hogy miért érzi a feszültséget, mégis végigkíséri a hetet. Most szinte hajtaná az időt, hogy bizonyíthassa a rátermettségét. Időnként ugyan kételkedhet a szavak őszinteségében, most vegye komolyan a dicsérő szavakat Ezek növelik az ambícióját. A vitás helyzeteket jobb, ha elkerüli.
skorpio.jpg, 17 kB

Skorpió

A gondok házában járó Mars szembesíti a kapcsolati nehézségekkel. Remek időszak arra, hogy tisztán lássa a buktatókat. Szerencsére a kedvező kilátások is megjelennek. Ami eddig nem mozdult, most többeket érdekel. A felgyorsult események kizökkentik a pesszimista hangulatból.
nyilas.jpg, 17 kB

Nyilas

Ötletei vannak, szinte maga előtt látja a megvalósult dolgot. Eddig számított arra, hogy a család megoldást kínál, most kénytelen újra rendezni az elgondolásait. Amennyiben elakadást érez, megbeszélheti a környezetével, de tudja, hogy senkit nem kényszeríthet. Körültekintően járjon el, ha valamibe belekezd.
bak.jpg, 17 kB

Bak

Sem ideje, sem kedve beszélgetni, annyi a feladata. Arra vágyik, hogy elismerjék a munkáját. A figyelmét ez maximálisan leköti. Fáradtság ellen jó, ha kihasználja a napi pihenőidőket.Eszébe jut, hogy otthon is muszáj elvégeznie. Bízik benne, hogy valaki, mondjuk egy idősebb testvér a segítségére siet.
vizonto.jpg, 17 kB

Vízöntő

Az izgalmas mindennapok jól jönnek a Vízöntő gyors probléma megoldó képességének Hallgasson a megérzéseire. Ha valamit eltervezett, most érdemes rámozdulnia. Az egy helyben topogás nem az erős oldala.Lehet, hogy a másik fél taktikázik? Figyeljen a jelekre! A vitát viszont kerülje...
halak.jpg, 17 kB

Halak

Ha problémás helyzetbe kerül, bizonyára jön a segítség... Szinte csak szívből kell sóhajtani. Ha elhallgat valamit, ne csodálkozzon, ha nem haladnak a dolgai. A jövőbe mutató érzelmeire van szükség. Keresse az örömöket!
horoszkop_letrehozoja.jpg, 50 kB