Reklám bezárása

Heti horoszkóp - 2017-02-22 - 2017-02-28

Általános


Megérzéseink erősek. A növekvő tettvágy ugyan elterelheti a figyelmet a belső hangról, ezért nem árt időnként megállni és átgondolni a következő lépést. Az új megoldások mellett ne feledkezzünk meg a bevált módszerekről. Határfeszegető módszereink rosszul is elsülhetnek... legyünk óvatosak!kos.jpg, 17 kB

Kos

Hosszú, esemény teli időszakot hagy maga mögött. A jegyébe lépő uralkodó bolygója, a Mars, intenzív hónapokat jelez. Le kell zárni egy hosszú időszakot, hogy helyet adjon mindannak, amit a mai fejével választ. Ideje leszűrni a tapasztalatokat, hogy tervezhesse a jövőt, ahol elkötelezetten haladhat tovább...
bika.jpg, 17 kB

Bika

Érzékenyen érinti, ha valamitől meg kell válnia, el kell köszönnie. Ha igazságtalannak érzi is a körülményeket, hosszabb távon kell megértenie, hogy ezzel képes helyet adni az újnak. Megbékélve kell elköszönnie mindattól, ami már idejétmúlt. Ha ez sikerül, megkönnyebbülve léphet egy új életszakaszba.Vegye fel a természet ritmusát!
ikrek.jpg, 17 kB

Ikrek

Változó hivatásbeli esélyekkel számolhat. Ha jól mérte fel az elmúlt időszakban a lehetőségeit, akkor többek segítségére számíthat. Csalódások ugyan érhetik, de kellő rugalmassággal meg fogja találni a helyzet kulcsát. Ügyeljen a félreértésre okot adó helyzetekre!
rak.jpg, 17 kB

Rák

Képességei javát képes adni, ha hisz magában. Érzékenysége most fokozott. Ne hagyja, hogy bármivel is a kedvét vegyék, ezért inkább hétfőtől legyen tevékenyebb. Kedvező hátszél mutatkozik most az eddigi elmaradt dolgai megoldásában. Támogatókra is számíthat. Ne hagyja ki a hét eleji, aktív időszakot!
oroszlan.jpg, 17 kB

Oroszlán

Számtalan tennivalója van., szinte ki sem látszik a feladatokból. Mivel sokkal érzékenyebb mostanában, mindez türelmetlenségben is megnyilvánulhat. Ha túlvállalta magát, merjen szelektálni. Itt az ideje, hogy az egyensúly helyreállítását elkezdje, akkor egyre oldottabb légkörben lesz képes végezni a feladatait.
szuz.jpg, 17 kB

Szűz

Sokat segíthet, ha figyeli a környezetét. Nyugtalanítják a kapcsolatai, érzi, hogy nincs minden rendben. Megérzései tökéletesen tájékoztatják. Támadás helyett jobb befelé figyelni, és az okokat keresni. Ettől ugyan nem múlik el a rossz kedve, de ráérezhet valami hatékony megoldásra. Próbálkozzon!...
merleg.jpg, 17 kB

Mérleg

A munka házában jelentkező Újhold figyelem felkeltő lehet. Számos problémával kell megküzdenie, ami kellőképp zokon esik. Olyanokban csalódhat, akikről nem hitte volna...Ne feledkezzen most meg a kikapcsolódásról! A kellemetlen perceket baráti találkozóval oldhatja meg, vagy legalább beszélgessen egy jót a szomszédjával!
skorpio.jpg, 17 kB

Skorpió

Csak olyan dologért vállaljon felelősséget, amit biztosan tud. Ha valaki sokszínűen használja a szavakat, valamelyik állítással Önt keverheti kellemetlen helyzetbe. Legyen inkább válogatós! Elkerülheti, hogy a saját bőrén tapasztalja meg a szembesülés kellemetlenségeit!
nyilas.jpg, 17 kB

Nyilas

Bizsergető érzések kerítik hatalmukba. Remek felismerései vannak, amiket úgy érzi, hogy jól kamatoztathat. A könnyűnek látszó lehetőség valódi értéke később mutatkozik meg. A szeme előtt felcsillan a nyereség... várjon egy kicsit... mélyebben gondolja át!
bak.jpg, 17 kB

Bak

Jobb, ha kicsit magába mélyed és lazít. Lehet, hogy most azt is soknak érzi, ha a családtagok lábatlankodnak a környezetében. Itt az ideje, hogy másképp kezdjen gondolkodni. A megrögzült szokásait felül kell vizsgálnia. Ha eredményeket szeretne, mielőbb hatékony lépéseket kell tennie...
vizonto.jpg, 17 kB

Vízöntő

Előfordulhat, hogy meg kell védenie az álláspontját. Ha ütközésig fajulna a dolog, érdemesebb közösen, baráti alapon megbeszélni, mintsem elvből ragaszkodni egyetlen megoldáshoz. Ne mutassa ki a győzelem feletti örömet, legyen visszafogott. A történet mindig magáért beszél.
halak.jpg, 17 kB

Halak

Ha visszatekint az elmúlt időszakra, szinte alig ismer magára. Tervei, elképzelései vannak, amiket sikerre visz. Igaz, hogy a hangulata változékony-mint az első napokban- de utána szinte szárnyakat kap. Ez az igazi kezdet! Most kell elindítani azokat a dolgokat, amelyeknek hosszabb távon élvezheti a termését... Ügyeljen az erőhatáraira minden téren!
horoszkop_letrehozoja.jpg, 50 kB