Reklám bezárása

Heti horoszkóp - 2017-08-19 - 2017-08-25

Általános


Elérkezik a családi békesség megteremtésének, megélésének ideje. Az eddig gondot okozó kérdéseket mindenki igyekszik megoldani – engedékenyebbek, érzelmesebbek leszünk, mégis kerülni kell a túlzásokat. Ne söpörjük szőnyeg alá csupán „szeretetből” a problémákat!kos.jpg, 17 kB

Kos

Meglehetősen érzelmes ezekben a napokban, de ügyelnie kell, hogy a csalódás lehetőségeit kikerülje. Nem csak érzelmileg, anyagilag is meglepetések érhetik. Valaki tanácsokkal láthatja el – hallgassa figyelmesen. Döntenie úgyis saját magának kell. Törekedjen a gondok elhárítására!
bika.jpg, 17 kB

Bika

Úgy érzi, hogy teljesülhetnek a reményei így egyre magabiztosabban áll a lábán. Érdemes több szempontból megvizsgálni a körülményeket, mielőtt állást foglal. Ha megfelelően dönt, akkor a munkájában lényeges előrelépést tehet!
ikrek.jpg, 17 kB

Ikrek

Igazságtalanságokat sejt, így durcásabb lehet. Úgy érzi, hogy sokat kell vállalnia, valójában sokat vállal. Az érzelmi zsarolással nem jut messzire, figyelnie kellene a mások érzékenységére is. Gondolkodjon hosszabb távra!
rak.jpg, 17 kB

Rák

A váratlan változások még fokozottabban késztetik munkára. Ha el szeretne kerülni olyan helyzeteket, amelyekkel nem szívesen azonosul, akkor szinte erőn felül kell vállalnia. A gondokat magának köszönheti, érdemes átgondolnia, hogy mit tegyen azért, hogy ne kerüljön hasonló helyzetbe!
oroszlan.jpg, 17 kB

Oroszlán

Óhatatlanul kedves a környezetével, arra törekszik, hogy kellemes benyomást keltsen. Bizakodik, hogy a körülmények a kezére játszanak, így jelentős gondoktól szabadulhat meg. A gondolatai utazás körül forognak, ahol megmutathatja szervezőkészségét!
szuz.jpg, 17 kB

Szűz

Hangulata ingadozó. Teljesíteni szeretne, de az adódó problémák hangulatrombolóak. Erőltessen egy kis türelmet magára! Ha nem csinál gondot bizonyos dolgokból, akkor sokkal kellemesebben érzi magát. Amikben kételkedik, előbb-utóbb úgyis felszínre kerülnek, addig meg kár aggodalmaskodni!
merleg.jpg, 17 kB

Mérleg

Most remekül kimutathatja a képességeit. Oroszlánrészt vállalhat a megoldásból, de kerülnie kell a dicsekvést! Szívesen beszél a tetteiről, de hajlamos érzelmileg túlhangsúlyozni a szerepét! Ügyeljen az arányokra!
skorpio.jpg, 17 kB

Skorpió

Múlóban lehetnek a gondok, amit már nagyon vár. Ha anyagilag előnyösebb helyzetbe szeretne kerülni, akkor most érdemes minden érdekes információra odafigyelni. Új, ígéret lehetőség bukkanhat fel!
nyilas.jpg, 17 kB

Nyilas

Az intéznivalók tömege bukkanhat fel. Az anyagi biztonság i megkérdőjeleződhet, sőt a párkapcsolatban is vannak kételkedésre hajlamosító tényezők. Amit idáig várt, az most éppen gondot okoz. A káosz sokkal inkább elfoglalja a gondolatait – kerülje a görcsös megoldásokat!
bak.jpg, 17 kB

Bak

Nyugtalanítják a környezetében kialakult változások. Mivel nem tud azonosulni a helyzettel, így könnyen megbánthat másokat, bármennyire is szeretné elkerülni. Ha pozitív változásokat szeretne, akkor érdemes lenne a közös gondok megoldásából részt vállalnia. Minden körülményt tekintsen át részletesen!
vizonto.jpg, 17 kB

Vízöntő

Érdemes a jelenre koncentrálni, és nem a jövő felé kalandozni. Előfordulhat, hogy gyermeke jelen pénzügyi problémái igényelnek nagyobb figyelmet. Először beszélje meg, és értesse meg vele, azután hagyja cselekedni. A gondok megoldását meg kell tanulnia!
halak.jpg, 17 kB

Halak

Lassan egyensúlyba kerülnek a személyes ügyei. Most új szakasz kezdődhet az életében, ahol a kialakult rend megbecsülésének ideje kezdődik. Bánjon óvatosan a jövedelmével, fontolja meg a tetteit!
horoszkop_letrehozoja.jpg, 50 kB