Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Borjú flamenco módra

Megnézte: 2588
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 105 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 12 szelet borjúhús
- 180 g sertészsír
- 1/2 l húslé
- 3/4 kg hagyma
- 1/2 l sör
- 3/4 kg burgonya
- 3/4 kg karfiol
- babérlevél
- köménymag
- petrezselyem
- fekete bors

Elkészítés:

A borjúszeleteket sózzuk, borsozzuk, a lisztben meghempergetjük és néhány percig sütjük. A hagymát 90 g zsírban üvegesre pároljuk és a húsra kanalazzuk. Rálocsoljuk a sört és a húslét. petrezselyemmel, babérlevéllel és köménnyel fûszerezzük, lefedve takarékon fõzzük.
A burgonyát és a karfiolt sós vízben megpároljuk, tálaláskor a húsok köré rakjuk, a zafttal pedig lelocsoljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.