Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Bakonyi gombamártás

Megnézte: 2745
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 20 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 15 dkg sampinyongomba
- 6 dkg vaj
- 5 dkg liszt
- 1,5 dl tejföl
- 0,5 dl tejszín
- 3 dl húsleves
- 1 csapott mokkáskanál õrölt kömény
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
- pirospaprika

Elkészítés:

A vöröshagymát felaprózzuk, majd a vajon megfuttatjuk, és hozzáadjuk a felszeletelt gombát. sót, pirospaprikát, köményt szórunk rá, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a húslevest, valamint a tejföllel elkevert lisztet. Miután felforrt, beletöltjük a tejszínt, és már kínálhatjuk is. Kiváló kísérõ húsok mellé.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.