Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Hegyaljai sült csirkecomb

Megnézte: 5087
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 85 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 1 kg csirkecomb
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 narancs
- 2 dl tejföl
- 2 dl badacsonyi bor
- só, törött bors
- olaj

Elkészítés:

A combokat elfelezzük, megborsozzuk, majd olajban kisütjük. Eközben egy jénaiba tesszük a szalonnaszeleteket, erre tesszük a combokat, majd lelocsoljuk a kifacsart narancs levével és a borral. Így kb. 30 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ekkor már fedõ nélkül pirosra sütjük, és már kínálhatjuk is.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.