Elkészítés:
250 g lisztet átszitálunk és összedolgozzuk fél evõkanál sóval, 90 ml olívaolajjal és hideg vízzel, majd egy órára félre tesszük.
A felvágott hagymát zsírban üvegesre pároljuk, majd adagoljuk a felvágott paprikát és fokhagymát. sóval és borssal fûszerezzük.
A tésztát kinyújtjuk, ketté vágjuk, de ne egyenlõ részre. A nagyobbikra halmozzuk a felkockázott húst, sonkát, kolbászt, a sült hagymát és a felkarikázott tojást. Legfelülre a paradicsomot rétegezzük, sóval és borssal fûszerezzük. A másik tésztával alaposan befedjük, villával megszúrjuk és a felvert tojásos sáfránnyal bekenjük. Elõmelegített sütõben egy óra alatt készre sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.