Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Pikáns körtepüré

Megnézte: 2357
Fő számára: 2 személyre
Elkészítési idő: 25 perc
Kategória: Sütemények, desszertek

Hozzávalók:

- 4 nagy körte
- 2 dl fehérbor
- 1 tk. ecet
- 1 tk. mustármag
- 1 tk. cukor
- késhegynyi õrölt szegfûszeg
- só, bors

Elkészítés:

A mustármagot összezúzzuk. A körtét meghámozzuk, magházát kivágjuk, húsát felkockázzuk, majd ráöntjük a bort, megfûszerezzük, és puhára fõzzük. Utána turmixgéppel pépesítjük, és salátalevélen, sült hús mellé tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.