Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Gyümölccsel töltött karaj

Megnézte: 3432
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 85 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 1 kg sertéskaraj
- 40 dkg alma
- 40 dkg szilva
- só, bors

Mártás:
- 2 dl tejszín
- 1 ek. liszt
- 1 kk. feketeribizli-dzsem

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük.
Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzuk. A gyümölcsöket a hús felére halmozzuk, megsózzuk és borsozzuk, majd a hús másik felével beborítjuk. Összekötjük, majd 1 órát sütjük. Utána egy pohár vízzel felengedjük, és puhára sütjük.

Mártás készítése: a hús visszamaradt levéhez hozzákeverjük a lisztet, a tejszínt és a lekvárt, sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk, majd a hús mellé tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.