Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Aszalt szilvával töltött csirkemell

Megnézte: 2388
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 75 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 2 szép nagy csirkemell
- 20 dkg mag nélküli aszalt szilva
- só
- õrölt bors

A bundázáshoz:
- 10-10 dkg liszt
- zsemlemorzsa és darált dió
- 2 tojás

A sütéshez:
- olaj

Elkészítés:

A csirkemellrõl távolítsuk el a bõrt és filézzük ki. 4 szép melldarabot késsel szúrd fel hosszában, és a nyílást töltsd meg aszalt szilvával a végét pedig tûzd össze fogpiszkálóval vagy hústûvel.
A hússzeleteket sózzuk és borsózzuk meg. Ezután forgassuk meg lisztbe, majd tojásba, és végül dióval kevert zsemlemorzsába. Egy kicsit rá is nyomkodhatjuk.
Forró olajban, közepes lángon süssük aranybarnára. Kiemelve az olajból célszerû lecsepegtetni, és melegében tálalni.
szerecsendióval megbolondított burgonyapürét javaslunk hozzá.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.