Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sült csirke zöldségraguval

Megnézte: 3039
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 95 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- egy 1,5 kg-os csirke
- 12 dkg vaj
- 50 dkg paradicsom
- 20 dkg burgonya
- 1 mk. fahéj
- 1 mk. fehér bors
- 10 dkg gomba
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg tök
- só
- 1 l forró víz

Elkészítés:

A csirkét megtisztítjuk, majd a combokat rajtahagyva szétszedjük. A vajat felhevítjük, majd megpirítjuk benne. Utána kiszedjük, és a vajra rátesszük a felkockázott burgonyát és a többi zöldséget. Megfuttatjuk rajta, majd a húshoz adjuk. sóval, borssal és fahéjjal ízesítjük, majd rátesszük a felszeletelt paradicsomot. Felengedjük a vízzel, és felfõzzük. Utána közepes hõmérsékleten, lefedve készre fõzzük.
A csirkét a raguval és egy kis fõzõlével meglocsolva tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.