Elkészítés:
A szószhoz a hagymát felkockázzuk, a zúzott fokhagymával, a citromlével, az olajjal, a korianderrel, a fûszerekkel, csipetnyi sóval összekeverjük. A halat szárazra töröljük. A máz negyedét félretesszük, a többivel kívül-belül bekenjük a halat. Folpackkal lefedjük, és 4 órára hûtõbe tesszük. A paradicsomokat felkarikázzuk. Olajjal kikent tûzálló tálba tesszük a halakat, a paradicsomokkal lefedjük, és Delikáttal meghintjük. A maradék szósszal meglocsoljuk, és forró sütõben, a levével gyakran locsolgatva megsütjük. Az olajbogyókat 5 percre forró vízbe tesszük, majd lecsöpögtetjük, és a sütés félidejében a hal köré rendezzük. Melegen, a formában tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.