Elkészítés:
A spárgát, a sárgarépát és a zöldborsót külön-külön megfõzzük. Asztalra kiterítjük a hússzeleteket, megsózzuk és megborsozzuk. A darált húst edénybe helyezzük, hozzáadjuk a tojást, a sajtot, megsózzuk, megborsozzuk és szerecsendióval ízesítjük. Az így kapott tölteléket a szelet húsra kenjük, majd a zöldséggel is befedjük, miután a sárgarépát apró csíkokra vágtuk. A húst feltekerjük, majd a tekercset összevarrjuk, s kiolajozott edénybe helyezzük. Megpirítjuk, majd fél pohár borral megöntözzük. Körülbelül 2 órán át lassú tûzön sütjük. A varrást eltávolítjuk, a húst langyosan felszeleteljük, majd a sütés során keletkezett szósszal megöntözzük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.