Elkészítés:
Ledaráljuk a húst és a szalonnát, ezután hozzádolgozzuk a zúzott fokhagymát, a petrezselymet, a tojást és a zsemlemorzsát. sóval és paprikával ízesítjük, majd kis gombócokat gyúrunk belõle. 2-3 percig forró olajban megsütjük.
A felvágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, a lisztet, a bort, a felkockázott paradicsomot és a babérlevelet. 10 percig pároljuk, majd botmixerrel összekeverjük és végül a gombócokra öntjük, együtt pedig még 10 percig pároljuk.
Köretnek sós vízben párolt borsót és sült burgonyát kínálunk. Cikkelyekre vágott kemény tojással és petrezselyemmel díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.