Elkészítés:
A vajban futtassuk meg a meghámozott és kisebb darabokra vágott spárgát. Szórjuk meg a liszttel, keverjük össze, és öntsük fel a zöldséglevessel. Amikor felforrt, 15 percig fõzzük kislángon, majd turmixoljuk krémesre, és szûrjük le. Újból forraljuk fel, majd a tûzrõl levéve öntsük hozzá a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a petrezselyemmel. A levesbetéthez a sonkát vágjuk apró kockákra, majd gyúrjuk össze a beáztatott, kinyomkodott zsemlékkel, a tojásokkal, sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel. Annyi zsemlemorzsát szórjunk bele, hogy könnyen formálható masszát kapjunk. Formázzunk belõle diónyi gombócokat, majd forrásban lévõ sós vízben fõzzük puhára, és szûrjük le.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.