Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Nyúlhúsleves turbolyával

Megnézte: 2290
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 125 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 3 egész nyúlcomb
- fél dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2-2 fehérrépa, sárgarépa
- 10 dkg zöldborsó
- 1 csokor turbolya
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A nyúlcombokat vágjuk kisebb darabokra, és az olajban süssük fehéredésig. Ezután szórjuk hozzá a felaprított hagymát, a félkarikákra vágott répákat, a zöldborsót, és pirítsuk még 3 -4 percig. Engedjük fel 1,4 liter vízzel, amikor felforrt, takaréklángon fõzzük kb. 1 óra 30 percig. Sózzuk, borsozuk meg, majd mielõtt levesszük a tûzrõl, tegyük bele az apróra vágott friss turbolyát.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.