Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Keleti leves tofuval

Megnézte: 2333
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

- 2-2 póréhagyma fehér része és fehérrépa
- 15-15 dkg tofu és szárított shiitake gomba
- 1 húsleveskocka
- 1 evõkanál szójaszósz
- petrezselyem

Elkészítés:

A répát megtisztítjuk, és hajszálvékony, majdnem átlátszó karikákra vágjuk. A póréhagymát tisztítás után csíkokra metéljük, a tofut kb. félcentis kockákra vágjuk, a gombát langyos vízben a csomagoláson elõírt ideig áztatjuk. A leveskockát másfél liter vízben megfõzzük. Beletesszük a póréhagymát, a lecsöpögtetett gombát, a szójaszószt és a tofukockákat. A zöldségekkel együtt felforraljuk, és 5 percig gyöngyöztetve fõzzük. Végül hozzáadjuk a répát, és kislángon addig fõzzük, amíg a répa roppanósan puha lesz.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.