Elkészítés:
A megmosott gomba felét vékony szeletekre vágom, félreteszem, a másik felét kicsire aprítom, és a forró vajban megfuttatom. Beleszórom a felszeletelt pórét, az apróra vágott répákat, a kelbimbót, és közepes tûzön, rázogatva összepirítom. Lehúzom a tûzrõl, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, petrezselyemmel, rozmaringgal fûszerezem, belereszelem a meghámozott fõtt krumplikat, majd amikor langyosra hûlt, belekeverem a tojássárgákat is. Végül a kemény habbá vert tojásfehérjékkel lazítom. Egy kivajazott kerek pástétomformát kibélelek a gombaszeletekkel, megsózom, borsozom, ráöntöm a habos masszát, és forró vízzel töltött tepsibe téve 120 °C-os sütõben 25-30 perc alatt kigõzölöm. Forrón tányérra borítom, és cikkekre vágva kínálom. Vigyázzunk, mert gyorsan összeesik.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.