Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Héjában sült töltött burgonya

Megnézte: 4371
Fő számára: 4
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

4 db nagy burgonya
10 dkg füstölt lazac
10 db zöldborsó
10 dkg kukorica
5 ek. majonéz
1 pohár 20 %-os tejföl
1 db gerezd fokhagyma
1 db tyúkhúsleves kocka
1 db sárga kaliforniai paprika

bors

Elkészítés:

A megmosott előkészített burgonyát a tyúkhúsleves kockával ízesített vízben főzzük kb.20 percig. Hűtsük ki, vágjuk félbe és óvatosan vájjuk ki a belsejét.
Vágjuk kockára a paprikát és zúzzuk finomra a fokhagymát.

Keverjük össze a majonézt a zúzott fokhagymával és a tejszínnel, ízlés szerint ízesítsük borssal és sóval.

Vágjuk csíkokra a füstölt lazacot.

Öntsük össze a zöldborsót a burgonya kivájt belsejével, a főtt kukoricával, a kockára vágott paprikával és keverjük össze. Majd adjuk hozzá az ízesített majonézt.

Töltsük meg a felezett burgonyákat a töltelékkel, tegyünk rá füstölt lazac csíkokat.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.