Elkészítés:
A megmosott előkészített burgonyát a tyúkhúsleves kockával ízesített vízben főzzük kb.20 percig. Hűtsük ki, vágjuk félbe és óvatosan vájjuk ki a belsejét.
Vágjuk kockára a paprikát és zúzzuk finomra a fokhagymát.
Keverjük össze a majonézt a zúzott fokhagymával és a tejszínnel, ízlés szerint ízesítsük borssal és sóval.
Vágjuk csíkokra a füstölt lazacot.
Öntsük össze a zöldborsót a burgonya kivájt belsejével, a főtt kukoricával, a kockára vágott paprikával és keverjük össze. Majd adjuk hozzá az ízesített majonézt.
Töltsük meg a felezett burgonyákat a töltelékkel, tegyünk rá füstölt lazac csíkokat.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.