Megnézte: 3768
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc +
Kategória: Vadételek
Megnézte: 3768
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc +
Kategória: Vadételek
4 vastag szelet borjúgerinc
3 dl száraz fehérbor
50 dkg paradicsom
3 gerezd fokhagyma
8 dkg vaj
liszt
2 ek. olaj
frissen őrölt fekete bors
só
Tálaláshoz:
1 gerezd fokhagyma
1 db citrom reszelt héja
2 ek. vágott petrezselyem
A húsokat sózom, borsozom, liszttel szórom és vajon, olajon átsütöm mindkét felüket.
Bort aláöntök, áttört fokhagymát, hámozott, darabolt paradicsomot adok hozzá.
Lefedve, kisebb lángon párolom 1 órát, hogy omlós legyen a hús.
Összeforgatom az aprított fokhagymát, petrezselymet és reszelt citromhéjat, majd ezzel hintve tálalom a borjúgerincet.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.