Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Mézes rántott hús

Megnézte: 4165
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

40 dkg csirkemell
6 evőkanál méz
25 dkg liszt
20 dkg házi zsemlemorzsa
10 dkg durvára zúzott dió
4 db tojás
csipet só
olaj

Elkészítés:

Mossuk meg a húst, szeleteljük fel, klopfoljuk át, majd enyhén sózzuk.

Verjük fel a tojást, adjunk hozzá egy kevés sót, majd a lisztet tegyük egy másik tányérba. Törjük durvára a diót, majd keverjük hozzá a zsemlemorzsát.

Panírozzuk be a tojással, liszttel és diós morzsával a húsokat.

Melegítsünk olajat egy nagyobb serpenyőben, majd nagyjából három percig süssük a szeletek mindkét oldalát közepes lángon.

Tálalás előtt csorgassunk a húsokra egy kis mézet, majd salátával kínáljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.