Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Töltött csirke répaszósszal

Megnézte: 3426
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

1 kg egész csirke
1/2 db csirkemellfilé
2 db csirkemáj
4 db tojás
2 szelet száraz kenyér
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1/2 csokor petrezselyem
csipet majoránna

bors
étolaj

Szószhoz:
2 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 ek. liszt
1 dl tejföl
1 db babérlevél

bors

Elkészítés:

Besózom az egész, sütéshez kész csirkét.

A töltelékhez megfőzöm a tojásokat, majd ledarálom a csirkemájjal, csirkemellel, aprított petrezselyemmel.

Ízesítem sóval, borssal, majorannával és reszelt vörörhagymát, illetve morzsolt kenyeret szórok bele.

Az átdolgozott töltelékkel megtöltöm a csirkét és kikent tepsibe téve szép pirosra sütöm, közepes lángon.

A reszelt répát, vöröshagymát megfőzöm sós, babérleveles vízben, utána tejfölös liszttel behabarom és tálalom a csirkével.

Jó étvágyat!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.