Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sült csirkecomb fokhagymamártással

Megnézte: 3284
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

4 db csirkecomb
4 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
2 evőkanál liszt
ételízesítő
őrölt bors
olvasztott zsír
majoránna
petrezselyemzöld

A mártáshoz:
1 pohár tejföl
1 evőkanál liszt
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál zsír
3 dl víz
1 leveskocka

Elkészítés:

Töröljük szárazra a megtisztított combokat, majd sózzuk meg!
Keverjük össze a lisztet a fűszerekkel, és forgassuk meg benne a combokat!
Tegyük a be őket egy tepsibe!
Szórjuk rá a maradék lisztet a húsra!
Aláöntünk 1 deci vizet, hozzárakjuk a felszeletelt hagymákat, és meglocsoljuk olvasztott zsírral.
Fedjük le alufóliával, pároljuk meg, majd pirítsuk meg!

Mártás:

Olvasszuk fel a zsírt, tegyük bele a lisztet, és pirítsuk világosra!
Öntsük fel a vízből és leveskockából készített lével, forraljuk fel, és tegyük bele a préselt fokhagymát!
Forraljuk össze a tejföllel is, majd sózzuk ízlésünk szerint!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.