Elkészítés:
Töröljük szárazra a megtisztított combokat, majd sózzuk meg!
Keverjük össze a lisztet a fűszerekkel, és forgassuk meg benne a combokat!
Tegyük a be őket egy tepsibe!
Szórjuk rá a maradék lisztet a húsra!
Aláöntünk 1 deci vizet, hozzárakjuk a felszeletelt hagymákat, és meglocsoljuk olvasztott zsírral.
Fedjük le alufóliával, pároljuk meg, majd pirítsuk meg!
Mártás:
Olvasszuk fel a zsírt, tegyük bele a lisztet, és pirítsuk világosra!
Öntsük fel a vízből és leveskockából készített lével, forraljuk fel, és tegyük bele a préselt fokhagymát!
Forraljuk össze a tejföllel is, majd sózzuk ízlésünk szerint!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.