Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Mandulás ananásszal sült csirkecomb

Megnézte: 3295
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

4 db bőrözött csirkecomb
10 dkg rizsliszt
2 db tojásfehérje
1 kis doboz ananász befőtt
5 dkg szeletelt mandula
1 dl fehérbor
1 tk. cukor
csípős paprika
tört fehérbors
olaj

Elkészítés:

A fehérjét kissé felverjük, utána cukorral, liszttel, borral, fűszerekkel keverjük.
Ebbe mártjuk a bőrözött combokat, amiket 1 óráig hagyunk benne állni.

Bő olajban kisütjük őket, utána sütőedénybe átrakjuk.
Mandulával szórjuk, ananászdarabokat teszünk rá.

Az ananász levével felöntve sütjük forró sütőben, 15 percig, fedetlenül.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.