Elkészítés:
Megtisztítjuk, megmossuk, és megszárítjuk a salátákat. A hagymát, olajbogyókat, apróra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük.
Az olajat kikeverjük a mustárral, hozzáadjuk a borecet, sót, borsot, fokhagymát és az összevágott hagymát, olajbogyót. Belekeverjük a petrezselymet is és hűtőbe tesszük.
A húst megmossuk és 4 szeletre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Minden húsra teszünk egy szelet mozzarellát és egy karika paradicsomot. Teszünk rá egy levél bazsalikomot, majd kettéhajtjuk a hússzeleteket. Olajozzuk, és forró serpenyőben megsütjük. Tálaláskor tányérra tesszük a salátát, meglocsoljuk az öntettel, és mellé helyezzük a sült hússzeleteket.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.