Elkészítés:
A pulykamellet rostjaira merőlegesen negyed tenyérnyi szeletekre vágom. Ezután kiklopfolom, enyhén megsózom és egy kevés pulykasült fűszerkeverékkel megszórom.
A sajtot lecsöpögtetem, kis hasábokra vágom, és a hússzeletekbe göngyölöm. Mindegyiket 1-1 szelet szalonnával körbetekerem.
Szorosan egy kisebb tepsibe, vagy tűzálló tálba rakom. A tejszínt ráöntöm úgy, hogy mindenhová jusson. A hagymát megtisztítom, félkarikára vágom, enyhén megsózom, szétszedem, és a pecsenye tetejére szórom. Majd alufóliával letakarom.
Előmelegített sütőben 180 fokon 1 órán át sütöm. A sütés vége előtt a fóliát leveszem, és megpirítom a húsokat.
Párolt rizzsel tálalom, amibe tehetünk borsót, gombát.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.