Elkészítés:
A mellfiléket lapjával vágjuk félbe, kissé klopfoljuk meg, és sóval, borssal, mustárral ízesítsük. A sárga- és fehérrépát, az újhagymát, a paprikát vágjuk hosszú vékony csíkokra. Vegyesen halmozzuk a hússzeletekre, sózzuk, borsozzuk meg, és szorosan göngyöljük fel. Hústûvel tûzzük össze, majd forró olajban, közepes tûzön minden oldalukat süssük pirosra. A körethez a nagyobb darabokra vágott burgonyát sós vízben fõzzük puhára, és szûrjük le. Öntsük hozzá a tejet, keverjük bele a vajat, majd burgonyanyomóval törjük össze. Szórjuk bele az apróra vágott petrezselymet, újhagymát, kakukkfüvet, és habverõvel keverjük habosra. Tálaláskor a burgonyapürét kanalazzuk tányérra, fektessük mellé a zöldséges hústekercset, és locsoljuk meg a sült szaftjával.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.