Elkészítés:
A cukkiniket, a paprikákat meg az édesköményeket megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk, majd külön-külön mindegyik zöldséget 5 percig pároljuk gõz fölött, hogy roppanósan puhák legyenek. A párolás után hideg víz alá tartjuk, majd leszûrjük, és leitatjuk róluk a nedvességet. Forró vízbe mártjuk és meghámozzuk a paradicsomokat, majd félbevágjuk, a magjukat kivájjuk, húsukat kockákra vágjuk. A hagymát finomra vágjuk, és kevés olajban megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a csombort, megsózzuk, megborsozzuk, és kislángon 15 percig pároljuk. A citrom levét felverjük az olívaolajjal, sóval, borssal, belekeverjük a finomra vágott snidlinget (néhány szálat egészben hagyunk a díszítéshez), és félretesszük. Salátástálba tesszük a zöldségeket, ráöntjük a citromos öntetet, és jól összeforgatjuk. A paradicsompürét lapos tányérra kenjük, és ráborítjuk a zöldségeket, lehetõleg úgy, hogy egy tömbben maradjanak. Néhány szál snidlinggel díszítjük, és lehûtve tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.