Elkészítés:
A tésztához a lisztet összedolgozzuk egyenként a tojásokkal, robotgép segítségével.
Utána fél órát pihentetjük a hűtőben.
Átdagasztva kinyújtjuk 2 mm vastagra és metéljük, majd lisztezve hagyjuk száradni.
A mártáshoz, olvasztott margarinon és olívaolajon dinszteljük a karikázott hagymát, utána vele pirítjuk a csíkozott sonkát és paprikát.
Ízesítjük sóval, borssal és a csíkozott sütőtök, reszelt sajt is mehet bele.
Ha a sajt elolvad, akkor finomra vágott petrezselyemmel hintjük, tejszínnel felöntjük és átforraljuk.
A tésztát 4-5 perc alatt kifőzzük sós vízben és a zöldséges raguval átforgatva tálaljuk.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.