Elkészítés:
A szójaszószt, a bort, a gyömbért, a fokhagymát, a mézet és a1 kávéskanál szezámolajat simára keverünk. A húst felszeleteljük, a mártásba tesszük, és 10 percig állni hagyjuk. Közben a hagymákat, a répát és a zellert megtisztítjuk, apróra vágjuk: a paprikát és a cukkinit felkockázzuk. A húsdarabokat lecsöpögtetjük, óvatosan megtöröljük, a mártást félretesszük. Wokban vagy nagy serpenyõben 1 evõkanál kukoricaolajat meg 1 kávéskanál szezámolajat forrósítunk, ebben a zöldségeket roppanósra sütjük, majd kivesszük. A maradék olajat is a serpenyõbe öntjük, és pirosra sütjük benne a húst. Amikor kész, hozzáadjuk a mártást meg a zöldségeket, és összepároljuk. A szezámmal megszórva, forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.