Megnézte: 3407
Fő számára: 2
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Halételek
Megnézte: 3407
Fő számára: 2
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Halételek
25 dkg fekete kagyló
3 gerezd fokhagyma
2 szál újhagyma
1/2 db lecsópaprika
1 db chili paprika
2 db paradicsom
1/2 db hegyes csípős paprika
1 db burgonya
bazsalikom
őrölt feketebors
oregánó
fehérbor
25 dkg spagetti
1/2 fej vöröshagyma
3 db csiperkegomba
olívabogyó
petrezselyem
Mossuk meg, és pucoljuk meg a kagylókat! Öblítsük át többször sós vízben!
A tésztát sós vízben keményre főzzük.
Dinszteljük meg a hagymát olajon, adjuk hozzá a paprikát, majd a paradicsomot!
Ha összeesett, adjuk hozzá a gombát, a bazsalikomot, a petrezselymet és az olívabogyót! Fűszerezzük meg!
Tegyük bele a kagylókat, majd főzzük együtt! Hozzáöntjük a bort.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.