Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sajtos-tejszínes pangasius filé

Megnézte: 3554
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

2 db pangasius-filé
6 db krumpli
bébirépa
zöldborsó
0,5 dl tejszín
2,5 dl tej
reszelt parmezán
1 ek. liszt
kapribogyó
citrom
petrezselyem
újhagyma szára
egész tarka bors
szerecsendió
ételízesítő
olívaolaj
vaj
őrölt feketebors
őrölt fehérbors

Elkészítés:

A sózott, borsozott halszeleteket citromlével csepegtetve hagyjuk állni.

A héjában főtt krumplit hámozzuk, a répát és borsót ételízesítős vízben puhára pároljuk.

Vajon lisztet pirítunk világosra és tejjel, tejszínnel keverjük.

Mehet bele a reszelt parmezán, kapribogyó, aprított hagymaszár és petrezselyem, bors, szerecsendió.

Miután felforraltuk, lassú tűzön kevergetjük.

A halakat olajon kisütjük és a zöldségekkel, besamellel tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.