Megnézte: 3258
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc +
Kategória: Vadételek
Megnézte: 3258
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc +
Kategória: Vadételek
2 db padlizsán
40 dkg darált marhahús
15 dkg kecskesajt
néhány levél bazsalikom
4 gerezd fokhagyma
2 teáskanál pirospaprika
2 evőkanál olívaolaj
reszelt sajt
bors
só
Előre beáztatom a római tálat.
A padlizsánt felezem, jól kivájom a közepét, amit össze is kockázok, a sajtot áttöröm villával.
Összekeverem a padlizsán kockákat és a sajtot a darált hússal, az összezúzott fokhagymával, a pirospaprikával, kevés sóval, sok borssal, végül vágott bazsalikommal ízesítem.
Olajjal vékonyan kenek egy tálat, ráteszem a húsos masszával megtöltött padlizsánokat, végül lefedem.
Hideg sütőbe tolva sütöm 1 órát, 200 fokon. Ezután a tetejét levéve reszelt sajtot szórok rá és néhány percre visszatolom a sütőbe.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.