Elkészítés:
A lilakáposztát felcsíkozzuk.A felaprított hagymát serpenyőben dinszteljük és belerakjuk a káposztát.Ízesítjük sóval,ecettel, cukorral és fedő alatt pároljuk.Vörösbort öntünk hozzá és végül 2 óráig pároljuk, borral locsolgatjuk.Végén megint ízesítjük cukorral, ecettel, köménnyel.
A húst megmossuk, bevagdossuk.Forró serpenyőben, zsír nélkül sütjük őket 15 percig, bőrrel lefele.
Hőálló tálba rakjuk a hagymát, almát, szegfűszeget, fahéjat és a húst is külön fűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel, fahéjjal, borsikafűvel, wok fűszerkeverékkel.A libát beletesszük, vörösbort aláöntünk,fóliával fedve 1 órát sütjük, majd fólia nélkül fél órát pirítjuk 200 fokos előmelegített sütőben.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.