Elkészítés:
A szardellapasztát elkeverjük a zúzott fokhagymával, az olajjal, az ecettel, 2 evõkanál citromlével, sóval, borssal, és félretesszük. A tésztát forrásban lévõ sós vízben megfõzzük, leszûrjük, lecsöpögtetjük, és hûlni hagyjuk. A paprikát, sárgarépát, cukkinit csíkokra vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk, a karfiolt rózsáira szedjük, és kis darabokra tördeljük, majd meglocsoljuk a maradék citromlével. A tésztát salátástálba öntjük, összeforgatjuk az öntettel, hozzákeverjük a zöldségeket, a lecsöpögtetett babot, rámorzsoljuk a fõtt tojásokat, és bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk. Rántott húsok mellé kínálhatjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.