Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Zöldséges sertészszûznyársak

Megnézte: 2407
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 125 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 60 dkg sertés szûzpecsenye
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evõkanál mustár
- 2 szál zellerlevél
- fél csokor petrezselyem
- 1 kis üveg bébikukorica
- 1 kis üveg csemegeuborka
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 dl olívaolaj
- só, õrölt bors

Elkészítés:

A húst vágjuk egyforma kockákra, és fûszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, mustárral, aprított zellerlevéllel és petrezselyemmel. Jól forgassuk össze, és 1 órára tegyük hûtõbe pácolódni. A lecsepegtetett bébikukoricát vágjuk 3 centis darabokra, a csemegeuborkát félujjnyi vastag szeletekre, a paprikát pedig kockákra. A hozzávalókat váltakozva húzzuk bambusznyársakra, és a forró olajban minden oldalukat süssük pirosra. Tálaláskor a zöldséges sertésnyársakat rendezzük tányérra, locsoljuk le a sült szaftjával, és díszítsük kukoricával.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.