Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Burgonyás tésztában sült virsli

Megnézte: 1841
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

60 dkg burgonya
2 tojás
10-12 dkg liszt

reszelt szerecsendió
koktélvirsli
olaj
szezámmag

Elkészítés:

A héjában megfőzött burgonyát meghámozzuk, és még forrón áttörjük.

Ha egy kicsit kihűlt, hozzáadjuk az egész tojásokat és a lisztet, sóval, reszelt szerecsendióval ízesítjük és összegyúrjuk.

Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és akkora négyzetekre vágjuk, hogy a virslik beleférjenek, illetve egy picit túllógjanak. A négyzet közepére tesszük a virslit, feltekerjük, tojással megkenjük, szezámmaggal megszórjuk és bő, forró olajban kisütjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.