Megnézte: 1841
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Előételek
Megnézte: 1841
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Előételek
60 dkg burgonya
2 tojás
10-12 dkg liszt
só
reszelt szerecsendió
koktélvirsli
olaj
szezámmag
A héjában megfőzött burgonyát meghámozzuk, és még forrón áttörjük.
Ha egy kicsit kihűlt, hozzáadjuk az egész tojásokat és a lisztet, sóval, reszelt szerecsendióval ízesítjük és összegyúrjuk.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és akkora négyzetekre vágjuk, hogy a virslik beleférjenek, illetve egy picit túllógjanak. A négyzet közepére tesszük a virslit, feltekerjük, tojással megkenjük, szezámmaggal megszórjuk és bő, forró olajban kisütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.