Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Paprikás-hagymás krém

Megnézte: 1792
Fő számára:
Elkészítési idő:
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

2 db piros kaliforniai paprika
1 fej vöröshagyma
1 ek kapribogyó
1 szál fodros petrezselyem
3 ek olívaolaj
2 ek balzsamecet
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 csipet só

Elkészítés:

Csumázzunk ki 2 db piros kaliforniai paprikát, majd mossuk meg, és vékonyan csíkozzuk fel. Vágjunk apróra 1 fej vöröshagymát. MAjd 1 ek kapribogyót, és 1 szál fodros petrezselymet aprítsunk fel. Forrósítsunk fel 3 ek olívaolajat egy serpenyőben, és picit pároljuk meg benne a paprikát,
majd keverjük hozzá a hagymát, a kapribogyót és a petrezselymet. Öntsünk rá 2 ek balzsamecetet, és pároljuk pár percig. Végül adjunk hozzá 1 gerezd zúzott fokhagymát, sózzuk meg 1 csipet sóval, és jól keverjük össze,és el is készült a paprikás-hagymás krémünk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.