Elkészítés:
A zöldbabot sós vízben puhára fõzzük, lecsöpögtetjük, hideg vízzel leöblítjük, majd simára turmixoljuk. A krémet a tejszínnel összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A zselatinlapokat néhány percre hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk belõlük a vizet, és a tejszínes babkrémhez adjuk. A két konzerv levét leöntjük, a zöldségeket lecsöpögtetjük, majd a krémbe keverjük. 2 evõkanál apróra vágott tárkonyt is adunk hozzá, majd a krém felét folpackkal vagy zsírpapírral kibélelt téglalap alakú formába simítjuk. A tojásokkal középen megrakjuk, majd a maradék krémmel befedjük, és másnapig hûtõbe tesszük. Tálra borítjuk, az endívialevelekkel és koktélparadicsommal díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.