Elkészítés:
Mély tálban összekeverjük a curryt, a kukoricakeményítõt meg a húslevest, és beletesszük a szárnyakat. Jól összekeverjük, és 30 percig hagyjuk pácolódni. Serpenyõben vagy wokban olajat forrósítunk, és 2 részletben megsütjük benne a szárnyakat, majd tálra szedjük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékba fokozatosan beleöntjük a kókusztejet, felforraljuk, és 5 percig hagyjuk forrni. A kesudiót tapadásmentes serpenyõben enyhén megpirítjuk, hagyjuk hûlni, majd feldaraboljuk. Beleszórjuk a wokba a zöldbabbal együtt, jól összekeverjük, és még 5 percig fõzzük. Petrezselyemmel díszítjük, és azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.