Elkészítés:
A szõlõleveleket szûrjük le, és csepegtessük le. A barna rizst a zöldséglevesben fõzzük puhára, és szûrjük le. Az olvasztott vajban pároljuk meg az apró kockákra vágott pórét meg a répákat, és szórjuk meg sóval, borssal, petrezselyemmel. Amikor elkészült, forgassuk bele a fõtt rizst. A szõlõlevelet fektessük a tenyerünkre, halmozzunk rá két evõkanál tölteléket. A levél egyik szélét hajtsuk rá, majd szorosan göngyöljük fel, és a másik szélét az ujjunkkal nyomkodjuk be. Olajozott tepsiben fektekssük egymás mellé, és a tetejükett szórjuk meg a reszelt sajttal. 190 °C-os sütõben süssük pirosra, majd forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.