Elkészítés:
A kétféle répát és az uborkát meghámozzuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a zöldborsó szálait kivágjuk. sós vízben roppanós puhára fõzzük a zöldségeket, majd lecsöpögtetjük, és melegen tartjuk. A fokhagymagerezdeket 3 evõkanál olajjal felvert tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk, és a maradék olajban pirosra sütjük. A zsiradékot papírtörlõvel leitatjuk. 2 dkg vajban a húst aranyszínûre pirítjuk, (de enyhén véres maradjon), és sóval, borssal meghintjük. Kivesszük az edénybõl, zsírjába keverjük a bort, hozzáadjuk a zöldségeket, vegyes zöldfüveket, sóval, borssal ízesítjük, és közepes tûzön 5 percig fõzzük. A maradék vajat elmorzsoljuk, a zöldségekhez keverjük, és tányérokra osztjuk. A húst felszeleteljük, a zöldségekkel és a sült fokhagymával körítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.