Elkészítés:
A megmosott kelleveleket sós, forró vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, kihûtjük, és levágjuk a vastag levélerezetét. A töltelékhez a meghámozott répákat kisebb kockákra vágjuk, majd a rózsáira szedett karfiollal együtt sós vízben roppanósra fõzzük, és leszûrjük. A héjában fõtt burgonyát meghámozzuk, kis kockákra daraboljuk, és a zöldségekhez keverjük. A forró vajban megfuttatjuk a hagymát, hozzáadjuk az elõkészített zöldségeket, és összepirítjuk. Sóval, borssal, petrezselyemmel fûszerezzük, és belekeverjük a reszelt mozzarellát. A töltelékkel megtöltjük a káposztaleveleket, kivajazott tepsibe sorakoztatjuk, és meglocsoljuk az olvasztott vajjal. 180 °C-os sütõben 20-25 perc alatt pirosra sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.