Elkészítés:
A megtisztított, megmosott újburgonyát irdaljuk be késfok vastagságú szeletekre, úgy hogy a krumpli alját ne vágjuk át, mert ez tarja össze az egész burgonyát. A megmosott cukkinit és sárgarépát hosszában vágjuk félbe, és szeleteljük vékony félkarikákra. Az elõkészített zöldségekbõl 1-1 szeletet váltakozva tûzdeljünk a burgonyaszeletek közé, majd az elkészült burgonyákat sózzuk, borsozzuk meg. A szalonnaszeleteket vágjuk félbe, majd béleljük ki vele egy tepsi alját. Fektessük rá a tûzdelt burgonyákat, és fóliával lefedve, 190 °C-os sütõben süssük majdnem készre. Vegyük le a fóliát, és a forró sütõbe visszatéve pirítsuk szép pirosra, majd forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.