Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Zöldborsós-sárgarépás rostélyos

Megnézte: 3848
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 100 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 75 dkg marha rostélyos
- 60 dkg sárgarépa
- 5 dkg vaj
- 25 dkg fagyasztott zöldborsó
- 2 fej vöröshagyma
- 1-1 csokor petrezselyem és zellerlevél
- csipetnyi reszelt szerecsendió
- 2 szegfûszeg
- 2 evõkanál apróra vágott petrezselyem
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

1 hagymát megtisztítunk, és apróra vágjuk. A másik hagymába szórjuk a szegfûszegeket. A répát megtisztítjuk, és felkarikázzuk. A vajban megpirítjuk a húst, majd kivesszük. A zsiradékban aranyszínûre pirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a húst, a répát, 1,5 dl vizet, a zöld csokrot, és sóval, borssal, szerecsendióval fûszerezzük. Lefedve, kislángon 45 percig pároljuk. Beleszórjuk a borsót, és lefedve, kislángon puhára fõzzük. Amikor kész, a zöld csokrot kivesszük, a petrezselyemmel megszórjuk, és rögtön tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.