Elkészítés:
A tojásokat és a megtisztított burgonyát megfőzzük. Feldaraboljuk a kolbászt és a tojásokat is. A tepsit kiolajozzuk és burgonyát szeletelünk az aljára, ezt óvatosan megsózzuk és megborsozzuk. Erre tojáskarikákat és kolbászkarikákat teszünk, majd egy kevés tejföl következik. Erre újabb réteg burgonya (sózva, borsozva), tojás, kolbász és tejfölréteg jön mindaddig, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A legutolsó réteg tetejére teszünk még szeletelt burgonyát, majd a maradék tejföllel meglocsoljuk és ráhelyezzük a szalonna szeleteket, végül ráreszeljük a sajtot.
Közepesen meleg sütőben kb. fél óra alatt megsütjük úgy, hogy a sajt a tetején ropogósra piruljon.
Ínycsiklandozóbbá és gazdagabbá tehetjük a fogást, ha a rétegek közé is teszünk szalonnaszeleteket.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.