Elkészítés:
A zöldségeket kisebb darabokra vágjuk, illetve felkarikázzuk, és forrásban lévõ enyhén sós vízben roppanósan puhára fõzzük. A csirkemellet a kockákból fõzött 1 liter húslevesben puhára fõzzük, amikor kihûlt, kis kockákra vágjuk. A langyosra hûlt fõzõlevet leszûrjük, beleöntjük a citrom levét, feloldjuk benne a zselatint, és felforraljuk. Egy kihûtött formát vékony rétegben kiöntünk a kissé lehûlt zselatinnal, és hûtõbe rakjuk dermedni. Ha szépen megkeményedett, egyenletesen elosztjuk benne a csirkehúst, a zöldségeket és a petrezselymet, úgy, hogy a tetejére zöldbab kerüljön. Ráöntjük a maradék aszpikot, lefedjük folpackkal, és legalább 4 órára hûtõbe tesszük. Tálalás elõtt elkészítjük a mártást: a tejfölt, a mustárt és a vajkrémet alaposan összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és belekeverjük a snidlinget. A formát forró vízbe mártjuk, az aszpikot zöldsalátákkal megrakott hûtött tálra borítjuk, és a mártást tálkában kínáljuk mellé.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.