Elkészítés:
A bográcsban felforrósított olajban kicsit pirítsuk meg az apró kockákra darabolt tarját, majd az aprított hagymát is. Adjuk hozzá az egyforma kockákra vágott húst, és süssük fehéredésig. Ízesítsük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy félig ellepje. Fedõvel letakarva addig pároljuk, míg háromnegyedig megpuhul a hús, közben ha kell, öntsünk hozzá kevés vizet. Szórjuk bele a nagyobb kockákra vágott burgonyát, öntsük rá a bort, és annyi vizet, hogy ne lepje el teljesen. Fedõ nélkül, lassú fõzéssel, a bográcsot néha megforgatva, fõzzük készre. Sózzuk, borsozzuk meg, és mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk rá az aprított petrezselymet. Forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.