Elkészítés:
A tésztát sütõpapírral kibélelt kerek tortaformába simítjuk, és 20 percre hûtõbe tesszük. Az alját villával megszurkáljuk, sütõpapírral letakarjuk, szárazbabbal vastagon megszórjuk. Meleg sütõben aranyszínûre sütjük, majd langyosra hûtjük. A vajat megolvasztjuk, a sajttal és a tejszínnel simára keverjük, sóval, borssal ízesítjük, végül egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A hagymák szárából kétharmadot megtartunk, és hosszában kettévágjuk. A sonkát felkockázzuk. A sajtos krém felét a tésztára simítjuk, a hagymákat csillag alakban rátesszük, a sonkakockákkal megszórjuk, végül ráöntjük a maradék sajtos krémet. A fenyõmaggal meghintjük, és készre sütjük. Langyosan vagy hidegen tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.