Elkészítés:
Az uborkákat meghámozzuk, és hosszában négyfelé vágjuk. Magos részüket kikaparjuk, húsukat 3 cm-es darabkákra szeleteljük, 2 dkg vajban megpároljuk, majd sóval, borssal meghintjük. A csemegeuborkákat felkarikázzuk. Teflonban aranyszínûre pirítjuk a fenyõmagot. A húst négy szeletre vágjuk, mindkét oldalukon sóval, borssal meghintjük, és a maradék vajban pirosra sütjük. Kivesszük a zsiradékból, és melegen tartjuk. A zsiradékba öntjük a vermutot, és az aljáról fakanállal jól felkaparjuk a lesült darabkákat. Addig pároljuk, míg a felére sûrûsödik. Beleöntjük a levest, és ismét a felére forraljuk. A húst tányérokra osztjuk, a forró szósszal leöntjük, és a párolt uborkákkal körítjük. A fenyõmaggal, az uborkakarikákkal megszórjuk, és kaporral díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.