Elkészítés:
A lisztet szitáljuk keverõtálba, adjuk hozzá a villával áttört túrót, a tojásokat, sót és annyi vizet, hogy könnyen keverhetõ galuskatésztát kapjunk. Vágódeszkáról, evõkanállal szaggassuk sós, forrásban lévõ vízbe. Amikor felforrt, fõzzük takarékon 2-3 percig, majd szûrjük le, és jól csepegtessük le. A padlizsánt meg a cukkinit szeleteljük vékony karikákra, sózzuk, borsozzuk meg, és a forró olajban süssük meg. A hagymát vágjuk ujjnyi vastag karikákra. A túrós galuska felét terítsük egy kiolajozott, morzsával beszórt tepsibe. Erre jön a sült padlizsán meg a cukkini, majd a maradék galuska, erre a szeletelt hagyma, és végül locsoljuk meg a sóval, borssal ízesített tojásos tejföllel. 190 °C-os sütõben süssük pirosra, és forrón kínáljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.